Start van Body Harmony

Ik ben Greta Deconinck,

De rode draad doorheen mijn leven is iets betekenen voor de andere, een luisterend oor, een ondersteunend gesprek, samen op weg gaan, …

In mijn schoolstudies richtte ik mij vooral op het ondersteunen van het fysieke lichaam, zo studeerde ik af als verpleegaspirante en medisch secretaresse.

Als ontspanning ga ik graag wandelen in de natuur, de natuur heeft ons zoveel te bieden… vandaar mijn interesse in natuurgeneeskunde.

Zo volgde ik diverse jaartrainingen als herborist, gemmotherapeut, aromatherapeut, orthomoleculair therapeut, Bach bloemen en een 4-jarige opleiding tot Centering Practitioner. Nog steeds school ik mij bij om mijn kennis up to date te houden.

In 2017 startte ik mijn praktijk waar ik cliënten individueel begeleid. Verder deel ik mijn kennis via artikels die ik neerschrijf en ben docent in verschillende vakgebieden van de natuurgeneeswijzen.